De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Uitstapjes

Uitstapjes vanaf De Kienehoef

Wilt u er een dagje tussenuit met het hele gezin? In de directe omgeving van Sint-Oedenrode vindt u vele mogelijkheden! Sint-Oedenrode is centraal gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven. Binnen een half uurtje bent u in één van deze prachtige steden. Heerlijk winkelen, cultuur snuiven of gewoonweg een terrasje pakken, het kan allemaal.

Streekpark de Kienehoef

Direct om de hoek van ons park kunt u zich prima vermaken! Streekpark de Kienehoef ligt op nog geen 100 meter van ons park af. Het is een 20 hectare groot park. Hier kunt u wandelen maar ook in de enorme vijvers roeien of vissen. Kinderen kunnen spelen in grote speeltuinen en in de kinderboerderij. Het streekpark is het gehele jaar gratis te bezoeken.

Golfbaan de Schoot

Op een steenworp afstand vindt u golfbaan “De Schoot”. Golf & Country Course Sint-Oedenrode heeft een 9 holes wedstrijdbaan (par 72), een 6-holes par 3 baan, een gedeeltelijk overdekte en verlichte driving range, een ruime putting green en een prachtig terras bij de 19e hole. Een no-nonsense atmosfeer maakt de baan compleet. Spannend geplaatste greens en prachtige waterpartijen maken het golfen op deze baan tot een ware happening.

Kanoën op de Dommel

Voor avonturiers en natuurliefhebbers, een uitdagende activiteit of een ontspannend dagje, kanoën biedt alles tegelijk. Jaarlijks wordt het riviertje de Dommel door velen getrotseerd; een leuke activiteit voor jong en oud. Al peddelend door de Brabantse laaglandvallei kunt u genieten van de ongerepte natuur en uitgestrekte weilanden.

Overige uitstapjes in Meierijstad

Daarnaast vindt u diverse andere highlights in de directe omgeving. Op pad met schapen, struinen door de wijngaard of jezelf onderdompelen in geschiedenis. In Meierijstad kan het allemaal. Geen idee waar je moet beginnen? Helemaal niet erg. Lees snel verder, ontdek de top-10 highlights van Meierijstad en plan jouw uitje.

Speeltuin de Kienehoef Sint-Oedenrode Golfbaan de Schoot Sint-Oedenrode kano

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij
de Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal
het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos
Het Vresselse Bos

Het Groene Woud

Ontdek de mooiste plekken van
Het Groene Woud

Fiets- en wandelroutes

er op uit met
Fiets- en wandelroutes
Fiets- en wandelroutes

Culinair genieten

innerlijke verwennerij
Culinair genieten