De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Broodjes Service

Heerlijke verse broodjes en croissants…

In onze receptie vindt u de ‘Broodjes service‘. Elke ochtend zijn er heerlijke vers afgebakken broodjes en croissants verkrijgbaar. Deze kunt u vooraf bestellen of u kunt kiezen uit het assortiment wat op de desbetreffende dag aanwezig is. Alle broodjes en croissants bakken wij zelf iedere ochtend. Hierdoor heeft u gegarandeerd elke dag verse broodjes, op welk tijdstip dan ook! Broodjes zijn te koop tijdens de openingstijden van de receptie.

Naast de broodjes kunt u terecht voor diverse kranten, ansichtkaarten en een klein assortiment aan boodschappen. Naast onze winkelhoek met standaard boodschappen verkopen wij ook heerlijke streekproducten van diverse bedrijven uit de directe omgeving zoals: Van Hoof Zachtfruit en Asperges, Voets Specialiteiten en de Rooise Wijnboer. In de receptie vindt u tevens een informatierek met diverse wandel- en fietsroutes en uitstapmogelijkheden in de directe omgeving.

Er ligt een Jumbo supermarkt op circa 1 km afstand. Daarnaast vindt u in het centrum van Sint-Oedenrode de Albert Heijn en een Aldi.

streekproductenrek

Receptie

open van 09.00 tot 17.00 uur
Receptie

Eten en drinken

horecafaciliteiten
Eten en drinken

Draadloos internet

Gratis Wifi
Draadloos internet

Openingstijden

bekijk de verschillende
Openingstijden

MaGniX

vakantievriendje
MaGniX

Recreatieprogramma

tijdens schoolvakanties
Recreatieprogramma

Sanitair- & wasgelegenheid

dat frist lekker op!
Sanitair- & wasgelegenheid

Sport en spel

lekker bewegen
Sport en spel

Waterpret

recreatieplas en zwembaden
Waterpret