De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Culinair genieten

Culinair genieten

Tijdens vakantieperiode bent u van harte welkom in onze Taveerne. Hier treffen onze gasten elkaar in een gezellige sfeer. Samen met het terras heeft het een uitzicht op het zwembad dat ’s avonds verlicht is. Daarnaast kunt u in Sint-Oedenrode uitstekend culinair genieten in verschillende prijsklassen. Eet smakelijk!

Paviljoen De Helden van Kien

Bij De Helden van Kien kunt u genieten van een hapje en drankje. Er is een uitgebreide lunchkaart en er zijn diverse mogelijkheden voor het diner. Er wordt voornamelijk gewerkt met streekproducten uit Sint-Oedenrode en de directe omgeving. Het vruchtbare Brabantse land zit er al eeuwen vol mee! Daarnaast kunt u bij De Helden van Kien diverse arrangementen reserveren: wandelen en fietsen, speurtochten, roeien, bier en wijn proeverijen en er is een mogelijkheid tot vergaderen. Het paviljoen bevindt zich midden in het recreatiepark.

De Rooise Boerderij

Geniet van de heerlijke Franse keuken in het restaurant en sfeervolle terras. De Rooise Boerderij biedt topproducten in een warme ambiance waar kwaliteit en service centraal staan! Betaalbaar genieten voor een lunch of diner of zomaar een hapje tussendoor.

Brasserie ’t Zusje

Kom heerlijk avondvullend bourgondisch genieten met familie of vrienden. In het prachtige pand van ‘t Zusje in Sint-Oedenrode beleefd u een gezellig avond met avondvullend onbeperkt tapas eten.

Eet- en borrelcafé Ons Thuys

Ons Thuys is een eet- en borrelcafé waar je terecht kunt voor een heerlijk diner en een gezellige borrel. Midden in het centrum van Sint-Oedenrode, nabij de Martinuskerk ontvangen we je graag in ons gezellige authentieke eetcafé.

 

heldenvankien7 rooise boerderij 't Zusje Sint-Oedenrode Brownies and Downies Sint-Oedenrode

Uitjes met kinderen

Een dagje op pad
Uitjes met kinderen
Uitjes met de kinderen

UITJESROOI

Voor de leukste uitjes
UITJESROOI
Brabant met kinderen

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij
de Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal
het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos
Het Vresselse Bos

Het Groene Woud

Ontdek de mooiste plekken van
Het Groene Woud
Dommel Brabant

Fiets- en wandelroutes

er op uit met
Fiets- en wandelroutes
Fiets- en wandelroutes

Uitstapjes

Er op uit met het hele gezin
Uitstapjes
Uitstapjes

Streekpark Kienehoef

Brabants genieten
Streekpark Kienehoef
Streekpark Kienehoef