De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Culinair genieten

Culinair genieten

Tijdens vakantieperiode bent u van harte welkom in onze Taveerne. Hier treffen onze gasten elkaar in een gezellige sfeer. Samen met het terras heeft het een uitzicht op het zwembad dat ‘s avonds verlicht is. Daarnaast kunt u in Sint-Oedenrode uitstekend culinair genieten in verschillende prijsklassen. Eet smakelijk!

Paviljoen De Helden van Kien

Bij De Helden van Kien kunt u genieten van een hapje en drankje. Er is een uitgebreide lunchkaart en er zijn diverse mogelijkheden voor het diner. Er wordt voornamelijk gewerkt met streekproducten uit Sint-Oedenrode en de directe omgeving. Het vruchtbare Brabantse land zit er al eeuwen vol mee! Daarnaast kunt u bij De Helden van Kien diverse arrangementen reserveren: wandelen en fietsen, speurtochten, roeien, bier en wijn proeverijen en er is een mogelijkheid tot vergaderen. Het paviljoen bevindt zich midden in het recreatiepark.

De Rooise Boerderij

Geniet van de heerlijke Franse keuken in het restaurant en sfeervolle terras. De Rooise Boerderij biedt topproducten in een warme ambiance waar kwaliteit en service centraal staan! Betaalbaar genieten voor een lunch of diner of zomaar een hapje tussendoor.

Wollerich

Met 1 michelin ster en de gouden koksmuts trofee is Wollerich een culinair hoogstandje! U kunt kiezen uit diverse menu’s vanaf €47,50 per persoon. U vindt Wollerich in het centrum van Sint-Oedenrode. Een echte aanrader wanneer u wilt culinair genieten.

Brasserie ‘t Zusje

Kom heerlijk avondvullend bourgondisch genieten met familie of vrienden. In het prachtige pand van ‘t Zusje in Sint-Oedenrode beleefd u een gezellig avond met avondvullend onbeperkt tapas eten.

Brownies and Downies

Culinair genieten dan kunt u Brownies & Downies Sint-Oedenrode. Ze verzorgen heerlijke lunch en dinergerechten van verse producten uit de ambachtelijke keuken. Het team met harde werkers wordt gevormd door mensen met een beperking, die met een grote glimlach voor u klaar staan.

Eet- en muziekcafé De Ossekop

De Ossekop richt zich op gasten die een ouderwetse gezellige ambiance, een eerlijke keuken en een goed glas kunnen waarderen.  Op zaterdagavond heeft De Ossekop, na het sluiten van de keuken (rond 21.00 uur), vaak live entertainment op het podium. Blues, Golden Oldies en Rock & Roll zijn muziekrichtingen die met regelmaat terugkeren. Op zondagmiddag vindt u er regelmatig jazz en akoestische optredens. Het geluidsniveau is dan op een dusdanig niveau dat u nog met elkaar kunnen praten.

De Gouden Leeuw

Op de Markt van Sint-Oedenrode vindt u De Gouden Leeuw. Hier kunt u terecht voor lunch, diner of voor een borrelmoment. De Gouden Leeuw biedt u een uitgebreide menukaart. Tevens kunt u zich laten verrassen door de chef. U kunt kiezen voor een 3, 4 of 5 gangen surprise menu.

heldenvankien7 heldenvankien7 't Zusje Sint-Oedenrode Brownies and Downies Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij
de Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal
het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos
Het Vresselse Bos

Het Groene Woud

Ontdek de mooiste plekken van
Het Groene Woud

Fiets- en wandelroutes

er op uit met
Fiets- en wandelroutes
Fiets- en wandelroutes

Uitstapjes

Er op uit met het hele gezin
Uitstapjes
Uitstapjes