De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Fiets- en wandelroutes

Wandel of fiets door de wonderschone omgeving van de Kienehoef

Op de receptie vindt u diverse wandel- en fietsroutes. Deze zijn gratis verkrijgbaar. Tevens zijn er knooppuntenkaarten te koop van de directe omgeving. Het is tevens online mogelijk om uw eigen route samen te stellen.

Wandel knooppunten netwerk in Brabant:
In Brabant kunt u heel gevarieerd wandelen en met het wandelknooppuntennetwerk wordt het u ook nog eens heel makkelijk gemaakt. Het wandelroutenetwerk is een netwerk van mooie bewegwijzerde wandelpaden, uitgestippeld over heel Brabant. Ieder knooppunt van wandelpaden heeft een nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen, creëert u uw eigen wandelroute. De Kienehoef ligt op knooppunt 5.

Fiets knooppunten netwerk in Brabant:
In bijna heel Nederland komt u routebordjes tegen van fietsroutenetwerken met genummerde knooppunten.  Tussen die knooppunten lopen in twee richtingen bewegwijzerde verbindingsroutes. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met knooppuntnummer en een overzicht van het fietsroutenetwerk in de omgeving. De Kienehoef ligt aan knooppunt 22. U kunt zelf uw route samenstellen. Op de receptie zijn tevens fiets knooppunten kaarten te koop.

fietsen 1 Fietsen in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos

Het Groene Woud

ontdek
Het Groene Woud

Uitstapjes

Trek er op uit met het hele gezin
Uitstapjes

Culinair genieten

innerlijke verwennerij
Culinair genieten