De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Uitjes met kinderen

Bent u op vakantie met de kinderen en op zoek naar leuke uitjes in de omgeving? Dit zijn onze echte aanraders met kinderen.

Streekpark Kienehoef

Loop de camping af en u ziet het al, het streekpark Kienehoef. Dit is een echte aanraden met de kinderen. Ze kunnen hier naar de kinderboerderij, kliederen in het water, in de speeltuin spelen en er is zelfs een waterfietsverhuur. Lees hier meer over het leuke streekpark.

Safaripark Beekse bergen

Rij door de savanne met uw eigen auto en ontdek de wilde dieren in dit park. Binnen 40 minuten kunt u bij dit leuke park zijn. Als u liever niet met uw eigen auto op safari gaat, zijn er nog talloze mogelijkheden, zo kunt u met de bus, met de boot of zelfs wandelend op safari! Geniet van een hele leuke en spannende dag weg

Bent u in de ochtend bij het safaripark geweest en is het tijd voor verandering? Ga naar speelland de Beekse Bergen. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen, klimmen, kliederen met water, maar ook karten. Geniet de hele dag van de leukste attracties in speelland.

Los het mysterie op…

Dit is natuurlijk een uitje voor de oudere kinderen. Ga terug in de tijd en help Veghel met het oplossen van een mysterie bij de boeren. Kunt u het mysterie oplossen of zal de gemeente zich voor altijd afvragen wat er gebeurd is in het buitengebied…

Bekijk hier waarom deze escaperoom in 2016 is verkozen tot beste escaperoom van Nederland.

Ga naar de Alpaca boerderij!

Knuffelen met Alpaca’s moet iedereen een keer gedaan hebben. Geniet met volle teugen van deze zachte dieren en ontmoet meer dan 60 Alpaca’s. U kunt op avontuur met de alpaca’s, lunchen of genieten van een high tea tussen de Alpaca’s. Dit is een uitje dat jong en oud leuk zal vinden!

Uitjes met de kinderen

UITJESROOI

Voor de leukste uitjes
UITJESROOI
Brabant met kinderen

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij
de Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal
het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos
Het Vresselse Bos

Het Groene Woud

Ontdek de mooiste plekken van
Het Groene Woud
Dommel Brabant

Fiets- en wandelroutes

er op uit met
Fiets- en wandelroutes
Fiets- en wandelroutes

Uitstapjes

Er op uit met het hele gezin
Uitstapjes
Uitstapjes

Culinair genieten

innerlijke verwennerij
Culinair genieten

Streekpark Kienehoef

Brabants genieten
Streekpark Kienehoef
Streekpark Kienehoef