De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Eten en drinken

Genieten van de horecafaciliteiten

Bij de Kienehoef kunt u op allerlei manieren genieten van onze horecafaciliteiten. De Bourgondische kampeerder kan genieten van onze streekgerechten. U kunt gedurende het kampeerseizoen genieten van onze Plate service en de snackbar.

Taveerne met terras:
De Taveerne is de huiskamer van De Kienehoef. Hier treffen onze gasten elkaar in een gezellige sfeer. Samen met het terras heeft het een uitzicht op het zwembad dat ‘s avonds verlicht is. Wat dacht u van een lekker buitenlands biertje, een heerlijke sorbet of appeltaart met slagroom? Tijdens vakantieperioden kunt u in de Taveerne met uw familie of vrienden ook gezellig lunchen en dineren.

Snackbar:
In de snackbar zijn frites en vele soorten snacks, broodjes, frisdranken en ijs te koop. De snackbar is elk weekend en in alle vakantieperioden geopend.

Paviljoen De Helden van Kien:
Bij De Helden van Kien kunt u genieten van een hapje en drankje. Er is een uitgebreide lunchkaart en er zijn diverse mogelijkheden voor het diner. Er wordt voornamelijk gewerkt met streekproducten uit Sint-Oedenrode en de directe omgeving. Het vruchtbare Brabantse land zit er al eeuwen vol mee! Daarnaast kunt u bij De Helden van Kien diverse arrangementen reserveren: wandelen en fietsen, speurtochten, roeien, bier- en wijnproeverijen en er is een mogelijkheid tot vergaderen. Het paviljoen bevindt zich midden in het recreatiepark.

IMG_7437 DSC_2607 [klein]

Receptie

open van 09.00 tot 17.00 uur
Receptie

Broodjes Service

heerlijk vers
Broodjes Service

Draadloos internet

Gratis Wifi
Draadloos internet

Openingstijden

bekijk de verschillende
Openingstijden

MaGniX

vakantievriendje
MaGniX

Recreatieprogramma

tijdens schoolvakanties
Recreatieprogramma

Sanitair- & wasgelegenheid

dat frist lekker op!
Sanitair- & wasgelegenheid

Sport en spel

lekker bewegen
Sport en spel

Waterpret

recreatieplas en zwembaden
Waterpret