De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef

Onze camping is onderdeel van Streekpark Kienehoef. Dit is dé plek in de omgeving waar krachten zijn gebundeld zodat u ultiem kunt genieten. Dankzij het mooie recreatiepark, de nieuwe kinderboerderij, De Helden van Kien en de vele sportfaciliteiten is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Speeltuin met waterbeleving

Midden in het Streekpark is een prachtig gratis toegankelijke speeltuin met waterbeleving gelegen. De grote speeltuin is een razend succes bij ieder kind. De touwen, hoge glijbanen en het parcours zorgt ervoor dat kinderen zich goed kunnen uitleven. Naast de speeltuin bevindt er een voetbalveld waar ook vaak voetballende kinderen (en ouders) te vinden zijn. Ouders kunnen op de picknicktafels om de speeltuin heen genieten van een kop koffie terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn.

Maak het dagje uit compleet met een bootje

Ook kunt u genieten van het prachtige park vanaf een bootje. Laat uw spierballen het werk doen door te roeien tijdens deze mooie tocht of kies voor een waterfiets. U kunt dan heerlijk rondkijken terwijl u heerlijk aan het fietsen bent. U kunt ook naar Kinderboerderij Kienehoeve varen en daar aanmeren. Hier kunt u nadat u de dieren heeft begroet uw vaartocht weer vervolgen.

Waadpad

Ga op ontdekkingstocht langs en door het water! Neem uw kaplaarzen maar mee, want tijdens deze tocht kun je anders natte voeten krijgen. Kinderen leren tijdens deze tocht alles over water en wat daarbij komt kijken. Tussendoor stop je bij Kinderboerderij Kienehoeve om het water te onderzoeken in het waterlaboratorium. Het is een echt avontuur!

Kinderboerderij De Kienehoeve

Ontdek het Brabantse boerderijleven tussen de dieren bij Kinderboerderij Kienehoeve. Een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Ga op avontuur bij de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen. Hier is van alles te beleven voor jong en oud bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij.

Loop langs de ezels, koeien en leer van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wilt u aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Ontdek ook de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Oploo naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeerd nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

De Helden van Kien

Paviljoen De Helden van Kien is een prachtig paviljoen waar u iedere dag terecht kunt voor een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Geniet van de prachtige natuur terwijl u heerlijk aan het eten bent van producten uit een eigen moestuin!

Geniet van een heerlijke dag vol gezelligheid aan de overkant van de camping!

Streekpark Kienehoef

608d0ec1cad5caabb4180b04_2763a993-8732-4fb6-bc47-cd65b17c616b 60a50387778c22ff4bb0757d_De Helden van Kien-p-2000 heldenvankien7 CollageDieren640px Speeltuin met waterbeleving 2 RS

Uitjes met kinderen

Een dagje op pad
Uitjes met kinderen
Uitjes met de kinderen

UITJESROOI

Voor de leukste uitjes
UITJESROOI
Brabant met kinderen

Sint-Oedenrode

gastvrij groen
Sint-Oedenrode
Sint-Oedenrode

De Meierij

pareltjes van
De Meierij
de Meierij

Het Dommeldal

Dwalen en genieten in
Het Dommeldal
het Dommeldal

Het Vresselse bos

Schotse Hooglanders in
Het Vresselse bos
Het Vresselse Bos

Het Groene Woud

Ontdek de mooiste plekken van
Het Groene Woud
Dommel Brabant

Fiets- en wandelroutes

er op uit met
Fiets- en wandelroutes
Fiets- en wandelroutes

Uitstapjes

Er op uit met het hele gezin
Uitstapjes
Uitstapjes

Culinair genieten

innerlijke verwennerij
Culinair genieten