De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Familiecamping Nederland

Gaat u gezellig met uw gezin of de hele familie op vakantie? Dan zoekt u een camping met faciliteiten voor jong en oud! Geniet samen op een gezellige familiecamping Nederland. Kinderen kunnen zich dagenlang vermaken op de camping. Spelen met vakantievriendjes, spetteren in het zwembad en meedoen met het animatieteam. Ondertussen komen de ouders helemaal tot rust of kunnen ze zonnebaden op het strand bij de recreatieplas. Camping de Kienhoef is dé familiecamping van Brabant.

Dé kleine  familiecamping Nederland

Op dé gezelligste familiecamping Nederland voelt u zich direct thuis. Brabant staat natuurlijk bekend om de Bourgondische en gezellige levensstijl. Dit ervaart u ook op onze camping. Hier kunt u helemaal tot rust komen, maar er is ook genoeg te doen! Op de camping kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad, zonnen op het zandstrand bij de recreatieplas of een lekker hapje eten op het terras of in het Paviljoen.

Speciaal voor kinderen

Kinderen maken al snel vakantievriendjes en zullen zich niet snel vervelen. Voor kleine vakantiegangers is er een speeltuin en sportgelegenheden. Wist u al dat naast ons park Streekpark de Kienehoef ligt met leuke speeltoestellen en een kinderboerderij? Terwijl de kinderen spelen kunt u hier een kopje koffie of Brabants speciaalbiertje drinken op het terras.

Kamperen met kinderen in Brabant

Komt u gezellig kamperen met uw kinderen in Brabant? Op onze familiecamping Nederland bieden wij speciale kampeerplaatsen aan voor gezinnen. Op de autovrije kampeerplaatsen kunnen kinderen zorgeloos spelen. De ruime kampeerplaatsen liggen centraal, vlakbij de faciliteiten op het park. Ook staan er verschillende speeltoestellen op de kampeervelden. De kinderen kunnen hier dagenlang spelen, terwijl u ze vanuit uw tent of caravan in de gaten kunt houden, ideaal!

Dit is wat gasten zeggen!

Mooie camping in een prachtig fiets en wandelgebied. Vooral kleine kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Hier zijn onder andere diverse speeltoestellen, een zwembad, een zwemvijver en een kinderboerderij om de hoek.

– Theo

Héérlijk buitenzwembad, voor jong en oud!!!
Vriendelijk personeel.

– Mireille

Heerlijk weekend met de hele familie op een prima uitgekozen plek. Heerlijk om met de kinderen in het meer te kunnen zwemmen en de kinderen tot ’s avonds laat in het zwembad te laten zwemmen. Het sanitair is prima en de plekken lekker ruim.

– Leendert

Familiecamping Nederland kinderkamping Brabant

Uitstapjes met kinderen omgeving Sint-Oedenrode

In Noord-Brabant vindt u veel leuke uitjes voor kinderen. Kom oog in oog te staan met verschillende dieren in BestZoo. Waar u van een lieve wasbeer tot een grote panter tegen komt. Vanaf onze kindercamping kunt u ook gemakkelijk naar het sprookjes pretpark de Efteling. Of leer alles over het dierenrijk van vroeger in het Natuurmuseum Brabant.

Spelenderwijs genieten

Kinderen kunnen ook hun energie kwijt in het Speelbos in Herpen. Verscholen in de natuur vindt u hier een groot speeltoestel in de vorm van een enorme das. Leuk om te combineren met wandelingen in de omgeving. Onze camping vinden velen dan ook de leukste kindercamping Nederland!

Leuke camping Nederland met zwembad

Veel mensen beleven pas echt het vakantiegevoel wanneer ze een duik kunnen nemen in het zwembad. Spelen, duiken en spetteren in het water hoort bij een heerlijke vakantie. Ook voor kinderen is een camping met zwembad erg leuk. Op onze camping vindt u ook een recreatieplas met zandstrand. Hier kunnen kinderen zandkastelen bouwen en met een luchtbed het water in, terwijl u lekker op een ligbedje ligt.

Streekpark Kienehoef

Wandel de familiecamping Nederland af en u loopt al bijna tegen het streekpark aan. Dit is echt een gezellig middagje weg met de kinderen. Er is een leuke kinderboerderij met veel dieren. U kunt hier met een bootje heen, maar ook wandelend is het te bereiken. Een bootje of waterfiets kunt u huren om het park te verkennen vanaf het water, dit is zeker een aanrader. Daarnaast is er nog een groot voetbalveld en een grote speeltuin te vinden waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Deze leuke dag is echt een aanrader als je naar onze familiecamping Nederland komt!

Boeken voor 2024

Geniet van een heerlijke vakantie met de kinderen in de zomer van 2024. Kom helemaal tot rust en ervaar onze prachtige familiecamping Nederland met zwembad en recreatievijver. Voor jong en oud is er in 2024 weer heel veel te beleven. Denk hierbij aan animatie, gezelligheid en natuurlijk de gastvrijheid in een van de omliggende eettentjes. Genieten dus!

Bekijk de arrangementen

U kunt nu alvast de zomer boeken met één van de leuke arrangementen die wij voor u hebben. 6 weken lang genieten van een heerlijke zomer of toch het voorseizoen van 30 mei tot 8 juli genieten op de familiecamping in Nederland. Alles is mogelijk tijdens uw vakantie op de camping.

autovrijeplaats4
Kampeerplek uitkiezen

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen
Seizoenplaatsen

Arrangementen kamperen

Voordelig kamperen
Arrangementen kamperen
Kampeerarrangementen

Kamperen

kies uw eigen plek!
Kamperen
Camping Eindhoven

Omgeving

Geniet & ontdek de
Omgeving
Omgeving

Voorzieningen

Geniet van alle
Voorzieningen
Voorzieningen

Zoek en boek


Zoek en boek