De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Kamperen Brabant

Bijna nergens in Nederland kunt u zo veelzijdig op vakantie dan kamperen in Brabant. Geniet van zowel rust en ruimte als van leuke steden en uitstapjes. In Brabant vindt u het allemaal. Ontdek alle kanten van Brabant en kom kamperen op camping Kienehoef. Omringd door bomen en gelegen vlakbij Eindhoven, ontdekt u al het moois van deze omgeving.

Kamperen Brabant; ontdek de natuur

Houdt u van een vakantie in een natuurrijke omgeving? Iedere ochtend wakker worden van het geluid van zingende vogels? Een groene vlakte rondom uw tent of caravan? Wanneer u komt kamperen in Brabant op camping Kienehoef geniet u van de schoonheid van de natuur. Ons recreatiepark ligt midden in natuurgebied de Meierij en Het Groene Woud. Ervaar rust, ruimte en natuur met het gezellige kampeerleven.

Genieten van een vakantie in Brabant

Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Maak lange wandeltochten of fiets een mooie fietsroute door één van de natuurgebieden in de omgeving. Vanaf onze camping in Sint-Oedenrode ontdek u ook snel de verschillende bruisende steden in de omgeving. Hier geniet u van de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. De verschillende steden zoals Eindhoven, Den Bosch en Breda geven u de mogelijkheid om veel activiteiten te ondernemen of culinair te genieten tijdens uw vakantie in Brabant.

Tip: de Glazen Boerderij! Een verrassend modern gebouw met restaurants, winkels en een wellness studio.

Kamperen in Brabant Kamperen in Brabant Kamperen in Brabant

Kamperen bij Kienehoef in Sint-Oedenrode

Wist u at Sint-Oedenrode uitgeroepen is tot het groenste dorp van Europa? Camping Kienehoef ligt midden in de prachtige natuur van Brabant. Vanaf onze camping wandelt u zo de natuur in van Sint-Oedenrode. Ontdek het gevarieerde landschap met riviertje de Dommel, de schoonheid van de Brabantse Meierij en de Schotse Hooglanders in het Vresselse Bos. De natuur kunt u goed ontdekken tijdens een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving, of vanaf het water in de kano. Kamperen in Brabant is echt een aanrader!

Geliefde kindercamping in Brabant

Gaat u kamperen in Brabant met kinderen? Op onze kindvriendelijke camping hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Kinderen zullen snel vriendjes maken en samen een spelletje jeu de boules, tennis, volleybal, voetbal of badminton doen. En wat dacht u van een middagje op de air trampoline? Ook aan waterpret ontbreekt het niets.

Camping met zwembad en recreatieplas

Kinderen kunnen zich dagenlang vermaken in de recreatieplas of een frisse duik nemen in het zwembad. Het kinderbad heeft ook een kleine glijbaan waar kleine kinderen vanaf kunnen glijden. Terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn, kunt u genieten van een lekker drankje of een frietje bij het horecacentrum naast het zwembad.

Kamperen bij Kienehoef in Sint-Oedenrode

Wilt u graag met de tent of caravan op vakantie? Kom kamperen in Brabant op onze camping in Sint-Oedenrode. Kies uit de verschillende kampeerplaatsen. Wilt u bijvoorbeeld comfortabel kamperen met veel ruimte, privacy en op de mooiste plekjes van het park? Boek dan een comfort kampeerplaats. Centraal gelegen met een zandbak, schommels, tafeltennistafel en volleybalnet op het kampeerveld. Ideaal wanneer u op vakantie gaat met kleine kinderen. U kunt ook kiezen voor de basis kampeerplekken. Hier kunt u met uw tent, caravan of camper terecht. Deze plaatsen liggen op kleinere veldjes op een rustigere plaats.

Wilt u graag in alle rust kamperen zonder te storen aan auto’s? Boek dan een autovrije kampeerplaats. Waar de kinderen rustig kunnen spelen en u van een mooier uitzicht kunt genieten!

Extra lang kamperen in Brabant

Bent u niet alleen op zoek naar een mooie vakantiebestemming voor een korte vakantie of een zomervakantie, maar voor een langere periode? Op onze gezellige camping kunt u ook terecht voor een seizoenplaats of een jaarplaats. Hierdoor kunt u een heel seizoen of het hele jaar lang genieten van het campingleven. Deze plaatsen hebben veel ruimte, een groene omgeving en voldoende privacy. Perfect voor een langdurige vakantie in het mooie Brabant.

Boek uw kampeerplaats

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen
Seizoenplaatsen

Arrangementen kamperen

Voordelig kamperen
Arrangementen kamperen
Kampeerarrangementen

Kamperen

kies uw eigen plek!
Kamperen
Camping Eindhoven

Omgeving

Geniet & ontdek de
Omgeving
Omgeving

Voorzieningen

Geniet van alle
Voorzieningen
Voorzieningen

Zoek en boek


Zoek en boek