De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Kamperen met kinderen

De hele dag buiten spelen, dagenlang zwemmen en vakantievriendjes maken tijdens het recreatieprogramma… Kamperen met kinderen is fantastisch. Terwijl de kleintjes een onvergetelijke vakantie beleven, komt u helemaal tot rust. Ervaar het op onze kindvriendelijke camping in Brabant.

Direct reserveren

Kindvriendelijke camping Brabant

Camping de Kienehoef is een leuke camping voor jong en oud. Kinderen zullen zich niet snel vervelen op onze kindercamping in Brabant. ’s Ochtends beginnen met een duik in het zwembad en in de middag een potje voetballen of volleyballen. Tussendoor nog even springen op de air trampoline of klimmen in de speeltuin. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten voor jong en oud om het kamperen met kinderen zo leuk mogelijk te maken. Geniet van de rust op de camping terwijl de kinderen lekker bezig zijn.

Autovrij kamperen met kinderen

Kinderen moeten zorgeloos en veilig buiten kunnen spelen. Dit geeft u ook veel rust. Op onze autovrije kampeerplaatsen kunnen kinderen heerlijk spelen zonder op auto’s te hoeven letten. Dit gezellige kampeerveld is voorzien van speelgelegenheden met zandbak. De kleintjes kunnen hier lekker spelen terwijl u voor uw kampeermiddel een oogje in het zeil houdt en ontspant. Er zijn zelfs een paar autovrije plaatsen waar u kunt kamperen met kinderen en een hond, u staat dan op een gezellig veldje met andere hondeneigenaren.

Camping met zwembad

Voor veel vakantiegangers begint de vakantie pas wanneer ze kunnen genieten van waterpret. Onze camping in Sint-Oedenrode heeft een heerlijk zwembad en zelfs een peuterbad. Het openlucht zwembad biedt dagenlang vermaak voor kinderen, terwijl u naast het zwembad geniet op de ligbedden met parasols of een drankje nuttigt in het naastgelegen horecacentrum. Kamperen met kinderen hoeft helemaal niet stressvol te zijn, ga gewoon naar onze kindvriendelijke camping in Brabant, want bij ons is altijd wel iets te beleven!

Camping met recreatieplas

Kunt u geen genoeg krijgen van waterpret? Goed nieuws! Op onze camping met recreatieplas kunnen de kinderen heerlijk zwemmen. De recreatieplas biedt heerlijk verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Lekker dobberen op het meer of varen in een bootje, het kan allemaal! Op het zandstrand kunt u heerlijk uw handdoek neerleggen of zandkastelen bouwen. Of wat dacht u van een potje beachvolleybal? Tijdens de schoolvakanties bedenkt ons recreatieteam de allerleukste activiteiten.

Recreatieprogramma op onze camping

sporten, spelletjes spelen, een talentenjacht of meeleeftheater…genoeg te doen! De binnen activiteiten worden in de gezellige recreatieruimte gedaan en de optredens en shows vinden in de binnentuin plaats. Bekijk alle informatie over ons recreatieprogramma! Dit recreatieprogramma kan eventueel door weersomstandigheden verschillen van de planning, want we vinden het ook leuk om activiteiten in het water te organiseren!

Bent u helemaal overtuigt van kamperen met kinderen in Brabant? Kom genieten en ervaar het zelf bij de Kienehoef!

 

kamperen met kinderen

Uitstapjes met kinderen in Brabant

Vanaf onze camping kunt u verschillende leuke uitstapjes met de kinderen doen. Met het gezin kunt u er heerlijk een dagje op uit. Om de hoek van onze camping vindt u Streekpark de Kienehoef. Een 20 hectare groot park waar u kunt wandelen, roeien of vissen. In de grote speeltuin kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren. Begroet ook zeker de dieren op de kinderboerderij! Breng een bezoekje aan Monkey Town voor nog meer klimrekken of een duik in de ballenbak. Of wat dacht u van een kanotocht over de Dommel? Bekijk meer uitjes in Meierijstad!

Komen jullie gezellig kamperen met kinderen? Boek direct uw kampeerplekje!

Een topcamping waar wij al jaren met veel plezier komen en waar wij genieten met onze kinderen, ze maken hier vrienden en voelen zich thuis. Er wordt hier veel gedaan aan netheid en verzorging van alles, een echte aanrader om heerlijk te genieten in een prachtige omgeving.

– Han

Bezoek de Efteling

De plek waar sprookjes realiteit worden in Nederland: De Efteling in Kaatsheuvel. Dit attractiepark voor jong en oud is een super leuk uitstapje in de vakantie. Genieten van het warme weer, stoere achtbanen trotseren en bovenal tijd voor het hele gezin.

Boek uw kampeerplek

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen
Seizoenplaatsen

Arrangementen kamperen

Voordelig kamperen
Arrangementen kamperen
Kampeerarrangementen

Kamperen

kies uw eigen plek!
Kamperen
Camping Eindhoven

Omgeving

Geniet & ontdek de
Omgeving
Omgeving

Voorzieningen

Geniet van alle
Voorzieningen
Voorzieningen

Zoek en boek


Zoek en boek