De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Camping in Noord Brabant

Is een veelzijdige kampeervakantie iets voor u? Dan bent u bij Camping de Kienehoef aan het juiste vakantieadres! In de omgeving van het Brabantse Sint-Oedenrode vindt u prachtige natuurgebieden, maar ook bruisende steden en vele activiteiten. Genoeg te beleven, maar ook de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Komt u ook kamperen op onze camping in Noord Brabant?

Vakantie in Brabant

Tijdens uw vakantie in Noord-Brabant geniet u van de perfecte combinatie van rust en verrassende activiteiten. Vanaf onze natuurrijke camping wandelt of fietst u zo de prachtige natuur in waar Sint-Oedenrode om bekend staat. Een groene oase met een kronkelend riviertje. Of ontdek de natuurgebieden in de omgeving zoals de Meierij of het Vresselse bos. Kortom, als natuurliefhebber komt u hier niets tekort. Zin in actie of een sportieve activiteit? In de omgeving kunt u kanoën, golfen of bijvoorbeeld naar het Streekpark de Kienehoef. Hier kunt u roeien of vissen in de grote vijver.

Kindercamping in Sint-Oedenrode

Gaat u met de kinderen naar de camping in Noord Brabant? Beleef een onvergetelijke vakantie op onze kindercamping in Brabant. De kleine vakantiegangers hoeven zich geen seconde te vervelen. Lekker klimmen en klauteren in de grote speeltuin, springen op de airtrampoline, waterpret in het zwembad of in de recreatieplas met strand of een potje volleybal op het sportveld. Op de camping is er van alles te beleven. Naast de camping ligt Streekpark de Kienehoef. Deze kunnen jullie gratis bezoeken. Met de kinderboerderij, grote speeltuin en vele activiteiten is dit zeker een bezoekje waard tijdens jullie vakantie. Terwijl de kinderen genieten, kunt u een heerlijk hapje eten of drankje drinken in het Paviljoen De Helden van Kien op het streekpark.

Vlak bij de camping is ook genoeg te beleven. Safaripark Beekse bergen ligt op ongeveer 35 minuten rijden en het is zeker de moeite waard. Ook zijn er verschillende natuurgebieden in de omgeving. Kortom, er is genoeg te beleven op de camping in Noord Brabant.

Ook een seniorencamping

Wilt u even helemaal tot rust komen tijdens uw seniorenvakantie? In het voor- en naseizoen kunt u in alle rust genieten van een fijne kampeervakantie. Op de ruime kampeerplaatsen komt u helemaal tot rust. Met het verwarmde en moderne sanitairgebouw altijd dichtbij. In de groene omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ontdek de talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving. Neem dus vooral uw wandelschoenen of fiets mee! Aangezien er in het voor- en naseizoen meerdere senioren op de camping verblijven en wij een aantal jaar- en seizoenplaats hebben, is het ook erg gezellig. Geniet van de Brabantse gezelligheid om onze gemoedelijke camping in Noord Brabant.

Boek alvast voor de zomer

Geniet van een heerlijke zomervakantie bij camping De Kienehoef. Deze camping in Noord Brabant is het ideale vakantieadres voor jong en oud. Geniet van een heerlijke zomervakantie in eigen land. Ontdek de leuke mogelijkheden op onze camping met recreatieplas en dan komt u erachter dat u niet ver hoeft te reizen voor uw heerlijke zomervakantie!

kinderkamping Brabant Kamperen Brabant met kinderen Camping in Noord-Brabant met zwemvijver

Camping in Noord Brabant

Gemoedelijke camping in Noord Brabant

Komt u kamperen op onze gemoedelijke camping in Noord-Brabant? Dat wordt een onvergetelijke vakantie waar u groots kunt genieten met een zachte ‘g’. We bieden verschillende kampeerplekken aan. Kies uit een Comfort kampeerplaats, met alle faciliteiten dichtbij en extra ruime kampeerplaatsen. Of kies voor een Basis kampeerplaats, waar u gezellig op de kampeervelden verblijft. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de Autovrije kampeerplaats met speelgelegenheid voor de kinderen.

Extra lang op vakantie

Op de camping in Noord Brabant wanneer het u uitkomt, een heel seizoen of jaar lang? Dat klinkt natuurlijk heerlijk en dat is het ook! Op onze mooie seizoen- en jaarplaatsen kunt u voor een langere tijd verblijven op onze gemoedelijke camping in Noord Brabant. U zet slechts één keer uw caravan, vouwwagen of tent neer en u kunt vervolgens een seizoen lang genieten van het ultieme vakantiegevoel. Het hele seizoen kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad, zandkastelen bouwen bij de recreatieplas of volleyballen op de sportvelden. U heeft ruim de tijd om de hele omgeving te ontdekken en helemaal tot rust te komen.

terras
Kamperen in Noord-Brabant

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen
Seizoenplaatsen

Arrangementen kamperen

Voordelig kamperen
Arrangementen kamperen
Kampeerarrangementen

Kamperen

kies uw eigen plek!
Kamperen
Camping Eindhoven

Omgeving

Geniet & ontdek de
Omgeving
Omgeving

Voorzieningen

Geniet van alle
Voorzieningen
Voorzieningen

Zoek en boek


Zoek en boek