De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Camping met zwemvijver

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping met zwemvijver! Dat is de ideale manier om een heerlijke vakantie in Brabant door te brengen.

Waterpret op de camping met zwemvijver

Op de camping is een grote zwemvijver waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen. Vanaf het strandje duik je zo het water in en er is meer dan genoeg ruimte om lekker op het water te dobberen in een band of op een luchtbed. Iedereen kan heerlijk genieten van een gezellige en verkoelende vakantie op de camping met zwemvijver. Ziet u uzelf al ronddobberen op een zwaan of in een bootje op onze camping met natuurwater in Nederland?

Op de camping is er behalve een zwemvijver ook een heerlijk zwembad mét zelfs een glijbaan voor onze hele jonge gasten. Rondom het zwembad kunt u ook heerlijk in de schaduw onder een parasol liggen of in de zon genieten van iedereen die lekker aan het zwemmen is.

Boek de camping met zwemvijver!

Overnachten op de camping

Op camping de Kienehoef zijn er verschillende kampeerplaatsen beschikbaar. Zo kunt u heerlijk overnachten op een basisplaats, deze plaatsen liggen op kleine veldjes en een aantal van deze plaatsen zijn ook honden toegestaan. Verder staan de auto’s bij deze plaatsen naast de tent of caravan en zijn er centrale waterpunten.

Een andere fijne plaats is de comfortplaats. Hier heeft u een eigen waterpunt en kunt u genieten van rust, want alle plaatsen hier zijn autovrij. De plaatsen zijn ruim en de plaatsen liggen vlak bij de faciliteiten, dus als u een campingplaats met zwemvijver vlakbij zoekt, dan is de comfortplaats de oplossing voor u.

Ontdek de andere faciliteiten

Op de camping is er behalve een zwemvijver ook genoeg te doen. Begin de ochtend goed met verse broodjes van onze broodjesservice en heerlijk lokaal beleg dat ook verkrijgbaar is in de winkel.

Heel veel animatie op de camping

Voor kinderen zijn er meerdere speeltoestellen en sport en spel mogelijkheden. Zo is er in het hoogseizoen een leuk recreatieprogramma met gezellige spellen en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan wateractiviteiten in de recreatieplas, knutselen, spellen, heel veel sporten en toernooien en nog veel meer gezellige activiteiten. Ook kunnen de kinderen genieten van verschillende activiteiten met Magnix (de mascotte) dat is pas leuk!

Een hapje eten bij het zwembad

De Taveerne is eigenlijk de huiskamer van de Kienehoef. Hier kunt u op het terras genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het zwembad.
Hier kunt u ook genieten van heerlijke plate service gerechten en uiteraard beschikt de camping over een cafetaria waar u terecht kunt voor een snelle hap.

Tijdens de weekenden in het hoogseizoen komt er regelmatig een foodtruck langs waar de heerlijkste pizza’s gemaakt worden.

kinderkamping Brabant kamperen met kinderen

Camping met zwemvijver

Streekpark kienehoef

Vlak bij onze camping met zwemvijver is nog veel meer waterpret te beleven. Tegenover de camping ligt namelijk het streekpark Kienehoef. Hier kan door het park geroeid worden, maar ook op een vlot kan jong en oud naar de overkant varen.

De ultieme waterervaring krijgt u toch echt pas tijdens de ontdekkingstocht over het waadpad. Tijdens deze tour leren kinderen van alles over water en gaan ze zelf naar het lab om water te onderzoeken! De tocht is langs en door het water in het park. De waaghalzen die mee willen doen moeten zeker niet bang zijn voor natte voeten, want de kans is groot dat ze wel nat zullen worden. Natuurlijk is dat echt geen probleem voor een gezin dat al op zoek is naar een camping met zwemvijver, dus kom genieten op de camping!

Een andere tip is naar Safaripark Beekse bergen. Ga op avontuur in uw eigen auto en rijdt over de savanne om de big five te spotten. Echt een leuke dag vol met actie!

Zomervakantie op de camping!

In de zomervakantie is er weer heel veel te beleven. Geniet van de zomer en het heerlijke weer op onze kindercamping in Brabant. Tijdens de zomervakantie is er altijd een gezellig animatieteam aanwezig die het verblijf van de kinderen tot een groot feest maakt. Ook de mascotte Magnix is uiteraard van de partij tijdens de zomervakantie. Kom helemaal tot rust deze zomer en boek uw zomervakantie bij de Kienehoef!

Mooie camping in een prachtig fiets en wandelgebied. Vooral kleine kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Hier zijn onder andere diverse speeltoestellen, een zwembad, een zwemvijver en een kinderboerderij om de hoek.

– Theo

Boek nu!

Seizoenplaatsen

Een seizoen lang genieten
Seizoenplaatsen
Seizoenplaatsen

Arrangementen kamperen

Voordelig kamperen
Arrangementen kamperen
Kampeerarrangementen

Kamperen

kies uw eigen plek!
Kamperen
Camping Eindhoven

Omgeving

Geniet & ontdek de
Omgeving
Omgeving

Voorzieningen

Geniet van alle
Voorzieningen
Voorzieningen

Zoek en boek


Zoek en boek