De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef
Onze camping is onderdeel van Streekpark Kienehoef. Samen met het recreatiepark, De Helden van Kien, de kinderboerderij en diverse sportfaciliteiten kunt u heerlijk genieten.

Het recreatiepark:
Recreatiepark de Kienehoef ligt op nog geen 100 meter van ons terrein af. Het is een 20 hectare groot park. U kunt heerlijke wandelen rondom de vijvers. In de vijvers mag u vissen. U kunt ook een roeibootje of een waterfiets huren om met het gezin te genieten op het water. Kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin. Honden mogen aangelijnd het park in (niet in de speeltuinen). Het park is het gehele jaar gratis te bezoeken.

Kinderboerderij De Kienehoeve:
In het recreatiepark vindt u ook de kinderboerderij. Op Kinderboerderij Kienehoeve wonen allerlei leuke gezellig dieren die graag geaaid en geknuffeld worden. Zo zijn er geitjes, bokjes, kippen, alpaca’s, een varken en een ezel met een baby ezel. De kinderboerderij is elke woensdag- en zondagmiddag geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens Brabantse schoolvakanties is de kinderboerderij dagelijks (m.u.v. zaterdag) geopend. De toegang is gratis.

De Helden van Kien:
Bij De Helden van Kien kunt u genieten van een hapje en drankje. Er is een uitgebreide lunchkaart en er zijn diverse mogelijkheden voor het diner. Er wordt voornamelijk gewerkt met streekproducten uit Sint-Oedenrode en de directe omgeving of vanuit de eigen moestuin welke achter het restaurant ligt.  Daarnaast kunt u bij De Helden van Kien diverse arrangementen reserveren: wandelen en fietsen, speurtochten, roeien, bier en wijn proeverijen en er is een mogelijkheid tot vergaderen. Het paviljoen bevindt zich midden in het recreatiepark.

heldenvankien7 CollageDieren640px

Facebook

Blijf op de hoogte via
Facebook

Vacatures


Vacatures

Contact


Contact