De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef

Onze camping is onderdeel van Streekpark Kienehoef. Dit is dé plek in de omgeving waar krachten zijn gebundeld zodat u ultiem kunt genieten. Dankzij het mooie recreatiepark, de nieuwe kinderboerderij, De Helden van Kien en de vele sportfaciliteiten is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Speeltuin met waterbeleving

Midden in het Streekpark is een prachtig gratis toegankelijke speeltuin met waterbeleving gelegen. Voor de aller jongste is hier van alles te beleven. Klim en klauter op de speeltoestellen, bouw zandkastelen in de zandbak, schommel op (familie)schommels of glijd van de glijbanen.

Nabij de speeltuin is ook een mooi voetbalveldje gelegen waar  prima gevoetbald kan worden. Bovendien is er ook genoeg zitgelegenheid waar u heerlijk kunt picknicken. Deze zitplekken hebben tevens uitzicht op de speeltuin.

Maak het dagje uit compleet met een bootje

Net als vroeger kan er weer geroeid worden in het park. Huur een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien en beleef volop waterplezier. De roeivijvers zijn met elkaar verbonden waardoor u ook naar Kinderboerderij Kienehoeve kunt varen en aanmeren. Hier kunt u na een mooie route weer uw vaartocht vervolgen. Geen liefhebber van roeien? Er zijn ook waterfietsen. Met deze bootjes kunt u gemakkelijk een prachtige vaarroute afleggen. Bovendien is er ook nog een pondje gelegen op de wandelroute om de waterbeleving compleet te maken.

Waadpad

Park de Kienehoef krijgt een eigen waadpad! Dit pad is een avontuurlijke wandelroute door, naast en in het water voor jong en oud. Tijdens deze route leren jullie op een leuke en interactieve manier kennis maken met water en alles wat daarbij hoort. Onderweg doet u meerdere experimenten en verzamelt u watermonstertjes om deze te onderzoeken in het landschapslaboratorium. Dit laboratorium is gelegen in Brabantse dwarsdeelschuur van Kinderboerderij Kienehoeve.

Streekpark Kienehoef

Kinderboerderij De Kienehoeve

Ontdek het Brabantse boerderijleven tussen de dieren bij Kinderboerderij Kienehoeve. Een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Ga op avontuur bij de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen. Hier is van alles te beleven voor jong en oud bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij.

Loop langs de ezels, koeien en leer van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wilt u aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Ontdek ook de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Oploo naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeerd nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

De Helden van Kien

Paviljoen De Helden van Kien is een prachtige locatie waar u iedere dag terecht kunt voor een heerlijke lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Ondertussen maakt u kennis met al het lekkers wat het Streekpark te bieden heeft. Het restaurant werkt namelijk met producten uit eigen moestuin. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd het gehele jaar door.

heldenvankien7 CollageDieren640px

Facebook

Blijf op de hoogte via
Facebook

Vacatures

Werken op onze camping? Bekijk alle
Vacatures

Contact


Contact