De Kienehoef
Kamperen
Voorzieningen
Omgeving

Streekpark Kienehoef

Streekpark Kienehoef
Onze camping is onderdeel van Streekpark Kienehoef. Samen met het recreatiepark, De Helden van Kien, de kinderboerderij en diverse sportfaciliteiten kunt u heerlijk genieten.

Speeltuin met waterbeleving:

Midden in het Streekpark is een prachtig gratis toegankelijke speeltuin gelegen. Deze ruime speeltuin biedt plezier voor de jongste onder ons. Klim en klauter op de speeltoestellen, bouw zandkastelen in de zandbak, schommel op (familie)schommels of glijd van de glijbanen.

Nabij de speeltuin is ook een mooi voetbalveldje gelegen waar je prima kan voetballen. Bovendien is er ook genoeg zitgelegenheid waar je heerlijk kan picknicken. Deze zitjes hebben tevens uitzicht op de speeltuin.

Maak jouw dagje uit compleet met een bootje

Net als vroeger kan er weer geroeid worden in het park. Huur een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien en beleef volop waterplezier. De roeivijvers zijn met elkaar verbonden waardoor je ook naar Kinderboerderij Kienehoeve kan varen en aanmeren. Hier kun je na een mooie route weer jouw vaartocht vervolgen. Geen liefhebber van roeien? Er zijn ook waterfietsen. Met deze bootjes kun jij gemakkelijk een prachtige vaarroute afleggen. Bovendien is er ook nog een pondje gelegen op de wandelroute om de waterbeleving compleet te maken.

Waadpad

Park de Kienehoef krijg een eigen waadpad! Dit pad is een avontuurlijke wandelroute door, naast en in het water voor jong en oud. Tijdens deze route leer je op een leuke en interactieve manier kennis maken met water en alles wat daarbij hoort. Onderweg doe je meerdere experimenten en verzamel je watermonstertjes om deze te onderzoeken in het landschapslaboratorium. Dit laboratorium is gelegen in Brabantse dwarsdeelschuur van Kinderboerderij Kienehoeve.


Kinderboerderij De Kienehoeve:
Kinderboerderij Kienehoeve is een prachtige plek midden in Streekpark Kienehoef. Er is van alles te beleven bij deze gratis toegankelijke kinderboerderij. Ga op avontuur tussen de dieren. Het wandelpad loopt namelijk door de weides waar de schaapjes en geitjes lopen.

Daarnaast kom je langs ezels, koeien en leer je van alles over het Brabantse landleven. De kinderboerderij is bereikbaar te voet of per bootje. Wil je aanmeren bij de kinderboerderij? Huur dan een bootje bij Paviljoen De Helden van Kien!

Ontdek ook de 250 jaar oude schuur bij kinderboerderij Kienehoeve. Deze dwarsdeelschuur is vanuit Oploo naar Sint-Oedenrode verplaatst en verkeerd nog in een top staat! De schuur wordt onder meer gebruikt voor verblijven van dieren en educatie.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 12.30 u tot 15.30 u
Zaterdag van 09.00 u – 12.00 u
Zondag van 13.30 u – 16.00 u
Honden zijn hier niet toegestaan

De Helden van Kien:
Paviljoen De Helden van Kien is een prachtige locatie waar je iedere dag terecht kunt voor een heerlijke lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Ondertussen maak je kennis met al het lekkers wat het Streekpark te bieden heeft. Het restaurant werkt namelijk met producten uit eigen moestuin. Daarnaast worden er talloze activiteiten georganiseerd het gehele jaar door.

 

heldenvankien7 CollageDieren640px

Facebook

Blijf op de hoogte via
Facebook

Vacatures


Vacatures

Contact


Contact